SOMOS EL SINDICATO QUE TE INFORMA, DE TODO Y A TODOS.

Mi foto
EL BLOG SINDICAL QUE CREA TENDÈNCIES A TARRAGONA. EL BLOG AMB MÉS VISITES DIÀRIES. QUI ÉS AUTÈNTIC NO NECESSITA COPIAR

UTILIZA EL TRADUCTOR PARA LEER EL BLOG EN OTRO IDIOMA

viernes, 15 de septiembre de 2017

LA CGT DAVANT L’ESCALADA REPRESSIVA DE L’ESTAT

Davant la instrucció emesa per Correus en una circular dirigida a les oficines i sucursals de la Zona 3 en la qual s'especifica que els treballadors hauran d'"abstenir-se de realitzar l'admissió d'enviaments, o dur a terme qualsevol acte, que pogués estar relacionat amb aquesta consulta", des de CGT Correus Tarragona recolzem íntegrament el comunicat emès pel SP del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya, que reproduïm a continuació, i ens oposem fermament a aquesta maniobra adoptada arbitràriament per Correus per obstaculitzar l'exercici d'aquest dret.


 Comunicat del Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya

Davant els episodis repressius com ara escorcolls a mitjans de comunicació, limitacions a la llibertat d’expressió, de reunió, suspensions o limitacions de drets i cites judicials amb amenaça d’arrest, des de la CGT de Catalunya volem manifestar que:
1.- Tot i que la convocatòria de referèndum per al dia 1 d’octubre dista del que considerem un procés d’autodeterminació complet, des de la nostra organització considerem intolerable la resposta autoritària que des del govern central i les administracions de l’Estat s’hi dóna.
2.- Ens preocupa i ens alarmem que l’escalada repressiva que estem vivint aquests dies i que previsiblement s’accentuarà en les pròximes jornades consolidarà una retallada dels espais de participació col·lectiva. I ens amoïna també que, a banda del referèndum de l’1-O, aquesta regressió té continuïtat en altres àmbits, com el món del treball i altres lluites socials i ciutadanes. Històricament, quan les actituds feixistes entren per la porta, mai surten si no se les expulsa.
3.- Des de la CGT de Catalunya manifestem el nostre compromís amb la defensa activa de la llibertat i contra qualsevol forma de repressió estatal. Fem una crida als nostres afiliats i afiliades i a les nostres seccions sindicals a portar a la pràctica aquests principis, al carrer i on calgui, contra la repressió i en defensa d’uns drets i llibertats que no ens deixarem prendre.
Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya
15 de setembre de 2017


No hay comentarios:

/